Pozadí stránky
Pozadí stránky

Populární hry dostávají řadu aktualizací. Co je nového?
20. 7. 2022 9:01 | Pavel Kurfürst

Populární hry dostávají řadu aktualizací. Co je nového?

O videohry se musí pečovat, hlavně o ty pro více hráčů. To si samozřejmě uvědomují i vývojáři, proto pravidelně opravují chyby a přidávají nový obsah – mapy, hrdiny, úkoly, herní módy a další. Velké změny dělají i tvůrci střílečky Apex Legends Mobile, hry na hrdiny Diablo Immortal nebo sportovního Rocket League Sideswipe.

Do Apex Legends Mobile nedávno dorazila nová sezóna a jak je zvykem, těšit se můžete na spoustu zábavy. Hrát nyní můžete za DJskou hrdinku Rhapsody. Mezi její schopnosti patří vytvoření robota, kterého ovládá umělá inteligence, doplnění štítů nebo rozšíření pole, z něhož můžete zachytit zvukové signály. To v praxi znamená, že se o výstřelech nepřítele dozvíte i z větší vzdálenosti. Přidána byla i nová mapa s názvem Pythas Block 0, jde o velkoměsto plné svítících neonů.

Apex Legends Mobile je zdarma dostupné pro Android a iOS. Více se o hře dočtete zde.

Auta můžete nastartovat v Rocket League Siddeswipe, byla totiž spuštěna čtvrtá sezóna. Zajímavý je třeba nový mód Mutator Madness, který mění pravidla hry pomocí náhodných vylepšení. Dorazila i nová aréna s názvem Eggscalibur, jež připomíná krásně vyzdobený hrad. Kosmetické doplňky dostanete v obměněném battle passu, získat můžete třeba kouzelnický klobouk nebo laky na auta. Pokud hrajete fotbal s auty i na počítači nebo herních konzolích, určitě oceníte akci, v rámci které můžete získat odměny do mobilního i klasického Rocket League.

Rocket League Siddeswipe si můžete zdarma zahrát na Androidu a iOS. Více se o hře dočtete zde.

I kontroverzní Diablo Immortal se dočkalo aktualizace. Bohužel nepřinesla ovoce a hráče spíše naštvala, než potěšila. Přidán byl totiž nový boss Vitaath. Nový obsah je samozřejmě dobrý, problém ale je, že Vitaath neporazí ani hráči, kteří do hry investovali peníze. Sílu vaší postavy označuje hodnota CR a pokud nesplňujete určitou hranici, nemáte v boji moc velkou šanci. Pro překonání minulého bosse na nejtěžší úroveň bylo doporučeno mít alespoň 1640 CR. Pro zdolání Vitaath na tu samou úroveň byste však měli mít minimálně 3465 CR. Není tedy divu, že fanoušci, jež dlouho očekávali obsah, nejsou zrovna nadšení.

Přesto příběhová část Diabla Immortal není vůbec špatná. Hru si můžete zdarma zahrát na Androidu a iOS. Více jsme o ní napsali zde.

Populární hry dostávají řadu aktualizací. Co je nového?