Pozadí stránky
Pozadí stránky

V Gwentu pro jednoho hráče musíte vytvořit první zaklínače
12. 7. 2022 13:32 | Michal Burian

V Gwentu pro jednoho hráče musíte vytvořit první zaklínače

Na chytré telefony a tablety s operačním systémem Android a iOS a na počítače vyšlo „pokračování“ oblíbené karetní hry GWENT: The Witcher Card Game. Největší rozdíl je v tom, že tahle výprava z oblíbeného fantasy světa Zaklínače je určena pro jednoho hráče a jde spíše o hru na hrdiny (takzvané RPG).

Příběh hry GWENT: Rogue Mage se odehrává stovky let před dobrodružstvím hlavního hrdiny trilogie Zaklínače od studia CD Projekt RED, Geralta z Rivie. Fanoušci se podívají do doby, kdy spojení sfér přivedlo na svět všelijaké nestvůry. Ty budete muset zastavit jako mág Alzur a jeho společnice Lily, kteří chtějí vytvořit živou zbraň pro boj s příšerami.

„Rogue Mage kombinuje nejlepší prvky roguelike, deckbuildingových a strategických her s jedinečnými mechanismy karetních bitev Gwent,“ říkají tvůrci.

V roli Alzura na vás čeká boj napříč zemí, abyste porazili legendární monstra a posbírali jejich mutageny k experimentům. Ano, živými zbraněmi jsou myšleni první zaklínači.

Důležitou informací je, že pro hraní není nutné připojení k internetu, ani GWENT: The Witcher Card Game. Pokud jste právě dostali na dobrodružství chuť, tak GWENT: Rogue Mage se prodává za 249 Kč na Google Play a App Store.

V Gwentu pro jednoho hráče musíte vytvořit první zaklínače