Pozadí stránky
Pozadí stránky

Co na hráče čeká v mobilní akci ze světa Avatara?
15. 7. 2022 12:38 | Pavel Kurfürst

Co na hráče čeká v mobilní akci ze světa Avatara?

Na mobilní zařízení dorazí v následujícím roce další masivně multiplayerová hra na hrdiny, nyní se ale bude odehrávat ve světě Avatara. Půjde o střílečku a hned na samém začátku budete čelit důležitému rozhodnutí: buď se spojíte s modrými domorodci rasy Na’vi, nebo budete pokračovat ve výzkumu v rámci divize RDA SciOps.

Avatar: Reckoning, jak se novinka nazývá, vám nabídne široké možnosti přizpůsobení hrdiny, za něhož budete hrát. Vybrat si budete moci z několika tříd a k dispozici budete mít různé druhy vybavení, které pak následně budete moct vylepšit, abyste dosahovali lepších výsledků.

Co na hráče čeká v mobilní akci ze světa Avatara?

Vývojáři slibují plno propracovaných detailů a krásně zpracovaná prostředí, těšit se můžeme také na objevování pandorských rostlin a zvířat. Přestože půjde primárně o hru pro více hráčů, čeká nás i spousta příběhových misí pro jednoho hráče. S přáteli si pak budete moci vychutnat kooperativní bitvy, dungeony a nájezdy.

Odhalen nám byl i trailer, který láká na herní dobrodružství. Krásně v něm můžeme vidět jednotlivé tvory a rozmanitou přírodu. Nechybí však ani pohled na akci a intenzivní souboje plné zbraní či granátů. Podívejte se sami, abyste zjistili, na co vše se můžete těšit.

Hra Avatar: Reckoning by měla nabídnout kvalitní přizpůsobení pro dotykové obrazovky. Systémové požadavky jsou zatím neznámé, tvůrci ale doporučují hraní na zařízeních, jež disponují více než 3 GB operační paměti.