Pozadí stránky
Pozadí stránky

V mobilu si vycvičíte draka z Her o trůny
6. 7. 2022 11:18 | Michal Burian

V mobilu si vycvičíte draka z Her o trůny

Mnoho fanoušků seriálu Hra o trůny (v anglickém originále Game of Thrones) netrpělivě očekává prequel nazvaný Rod draka (House of the Dragon). První díl bude mít na platformě HBO Max premiéru 22. srpna letošního roku. Čekání si všichni majitelé chytrých telefonů a tabletů budou moci zkrátit u hry, jež jim umožní vycvičit draka ze světa Hry o trůny.

House of the Dragon: Dracarys vyjde 25. července pro Android a iOS skrz Google Play a App Store. Bude zdarma a za vývojem stojí zkušené studio Niantic, které je zodpovědné za populární titul Pokémon Go. Také připravuje hru ze světa NBA.

Podle dostupných informací se hra House of the Dragon: Dracarys podobá známému tamagoči, tedy hráčce s virtuálním tvorem zavřeným uvnitř zařízení, o něhož je třeba se starat. V tomto případě budete pečovat o vejce, aby se z něho vylíhnul drak. Toho je poté nutné vycvičit, krmit apod.

Po vzoru Pokémon Go bude House of the Dragon: Dracarys využívat technologii rozšířené reality. Ta umožní, že kamerou telefonu nebo tabletu bude možné vzít svého ohnivého plaza do skutečného světa a prohlédnout si ho ve svém domě i venku.

V mobilu si vycvičíte draka z Her o trůny