Pozadí stránky
Pozadí stránky

USA na pokraji zkázy v taktické akci The Division Resurgence
8. 7. 2022 19:41 | Michal Burian

USA na pokraji zkázy v taktické akci The Division Resurgence

Francouzská společnost Ubisoft se pochlubila vývojem hry Tom Clancy's The Division Resurgence. Půjde o mobilní verzi vcelku oblíbené taktické akce z pohledu třetí osoby. Stejně jako hlavní díly série pro počítače a konzole, tak i tenhle mobilní bude klást důraz na taktickou střelbu a příběh v otevřeném světě.

Hráči opět zavítají do rozsáhlého New Yorku, který společně s celými Spojenými státy americkými zažívá krizi po epidemii nebezpečného viru. Kvůli němu došlo ke kolapsu vlády i života obyčejných lidí.

USA na pokraji zkázy v taktické akci The Division Resurgence

Děj Resurgence má vrhnout nové světlo na události představené v předchozích dílech série. V rámci PvE kampaně (hráči proti protivníkům ovládaných umělou inteligencí) – sólové i kooperativní (jako celá hra) – narazíte na mnoho nových hrdinů a dříve neznámých částí příběhu. Setkáte se i s dalšími frakcemi a třídami postav v kůži agenta SHD, jehož úkolem je obnovit pořádek, chránit civilisty a zajistit občanům lepší život.

Titul obohatí RPG prvky, které v tomto případě znamenají nutnost sbírat, vyrábět, upravovat a vylepšovat vybavení a zbraně. Vše pak doplní pěkný grafický kabátek.

Tom Clancy's The Division Resurgence je v plánu na rok 2023 pro Android a iOS. Hra bude zdarma ke stažení z Google Play a App Store.