Pozadí stránky
Pozadí stránky

Novým vyzyvatelem Diabla je Torchlight: Infinite
27. 11. 2022 14:02 | Michal Burian

Novým vyzyvatelem Diabla je Torchlight: Infinite

Série Torchlight s Diablem soupeří už nějaký ten pátek na počítačích a konzolích. Teď se boj přesouvá na chytré telefony a tablety s operačními systémy Android a iOS. Na ně totiž ve veřejné betě dorazila hra Torchlight: Infinite, která chce potěšit hráče, kteří jsou zklamáni přístupem Blizzardu k monetizaci Diabla Immortal.

Torchlight: Infinite si můžete zahrát bezplatně. Čeká vás výprava s různými hrdiny, kteří se snaží porazit temnotu a přivést zpět světlo v zemi Leptis. Stačí hru nainstalovat, vytvořit si hrdinu s elitními schopnostmi a postavit se temnotě.

Novým vyzyvatelem Diabla je Torchlight: Infinite

Při boji s velkým množstvím nepřátel i obrovskými příšerami bude boj často nepřehledný, ale adrenalinový. O to více si budete užívat každou výhru nad přesilou a nasávat další kousky příběhu, jenž se odehrává 200 let po událostech ze hry Torchlight 2.

Alternativou v žánru akčních rubaček (ARPG) je již zmíněné Diablo Immortal. My doporučujeme ještě Eternium od nadšených fanoušků starých her na hrdiny a Darkness Rises s intenzivními bitvami. Pokud vám nevadí anime a japonský styl, tak rozhodně neuděláte chybu při výběru Genshin Impact.