Pozadí stránky
Pozadí stránky

Marvel Snap se dočká i soubojů mezi přáteli
8. 11. 2022 22:45 | Nikola Levová

Marvel Snap se dočká i soubojů mezi přáteli

Je tomu pár týdnu, co na mobilní herní trh přišla novinka Marvel Snap inspirovaná komiksovými hrdiny od Marvelu. Úspěch tohoto titulu je doopravdy obrovský, což dokazují i výdělky během prvního týdne vypuštění bezplatné hry do světa. Ty se vyšplhaly až na dva miliony dolarů. Sice se jedná o karetní záležitost, ale na starost ji má menší studio Second Dinner, které už na karetních titulech pracovalo. Tým vede autor Hearthstone.

Poměrně dost hráčů je ale naštváno kvůli chybějícím komunitním funkcím. Tou nejdůležitější je hraní s přáteli s oblíbenými superhrdiny. Naštěstí se blíží nová aktualizace, která toto přání splní. Trochu nešťastné je, že se jí dočkáme až začátkem příštího roku.

Aktualizace do Marvel Snap přidá kompetitivní režim, díky němuž budete moci vyzvat své přátele a bojovat proti sobě, což je něco, na co se dost lidí těší. Dále přibudou různé tituly, sbírání tokenů a další druhy zápasů. Momentálně můžete hrát jen jeden typ souboje a podle výher se posouváte na různé úrovně.

Marvel Snap se dočká i soubojů mezi přáteli

Příští rok by se měly objevit nejen souboje mezi přáteli, ale i nehodnocené hry, které nebudou mít žádný vliv na postup vaší hodnosti. Určeny budou na to, abyste se zdokonalovali.

V budoucnu na vás čekají různé guildy, tedy cechy, kde se budou sdružovat hráči. V plánu jsou pak nové herní módy, tematické události, žebříčky, emotikony a sběratelské předměty.

Pokud vás láká si Marvel Snap zahrát, ale nejste si zcela jistí, jestli se vám bude líbit, můžete zavítat do naší knihovny. Tady najdete naši recenzi a tipy i triky, jak si Marvel Sanp pořádně užít. Hru si můžete stáhnout na Google Play a App Store zcela zdarma. Dostupná je také na Steamu pro PC.