Pozadí stránky
Pozadí stránky

Vyšel duchovní nástupce destruktivního derby FlatOut
18. 11. 2022 17:52 | Michal Burian

Vyšel duchovní nástupce destruktivního derby FlatOut

Příznivci závodních her jistě znají sérii FlatOut. Od vývojářů legendárního prvního a druhého dílu teď přichází duchovní nástupce, který se slušně uchytil na počítačích a konzolích.

Wreckfest vás přenese na závodní dráhu, na které se na žádná pravidla nehraje. Čekají vás zábavné souboje a bouračky, které jste doposud neznali. Ze široké škály aut si vyberete perfektní model pro sebe a sami si ho přizpůsobíte dle svého stylu.

Vyšel duchovní nástupce destruktivního derby FlatOut

Tohle je falšované destrukční derby s důrazem na simulaci poškození. Verze pro chytré telefony a tablety s operačním systémem Android a iOS je navíc v prémiové podobě. Sice za ni zaplatíte 260 korun, ale získáte plnohodnotný titul bez otravných reklam.

Čeká vás 49 přizpůsobitelných vozidel, s nimiž můžete závodit na 45 odlišných tratích. Řízení nebude zrovna snadné kvůli realistické fyzice a destrukci, ale hra podporuje ovladače i možnost gyroskopického řízení, takže na své by si měl přijít úplně každý, ať už budete řídit cokoliv, od amerických, evropských a asijských modelů automobilů až po školní autobusy a sekačky na trávu.