Pozadí stránky
Pozadí stránky

Poslední šance zahrát si Deus Ex GO nebo Hitman Sniper: The Shadows
23. 11. 2022 10:47 | Michal Burian

Poslední šance zahrát si Deus Ex GO nebo Hitman Sniper: The Shadows

Z obchodů pro chytré telefony a tablety budou brzy odstraněny hry od společnosti Square Enix Montreal, která hráčům přinesla jedny z nejlepších logických her pro telefony. Hitman GO, Lara Croft GO a Dues Ex GO jsou sice náročné, ale mezi hráči oblíbené. O to více mrzí osud vývojářů a větší části her.

4. ledna 2023 se hry Arena Battle Champions, Deus Ex GO, Hitman Sniper: The Shadows a Space Invaders: Hidden Heroes stanou nehratelnými. Z App Store a Google Play Store budou ale odstraněny už 1. prosince letošního roku. Pokud je budete mít ve svém chytrém telefonu nebo tabletu s operačním systémem Android/iOS, tak je budete moci hrát do 4. ledna.

S okamžitou platností byla ve hrách deaktivovaná možnost nákupu. Firma doporučuje, abyste předchozí nákupy ve hře využili před 4. lednem. V případě, že něco neutratíte, tak vám peníze nebudou vráceny.

Funkční nadále zůstanou hry Lara Croft GO a Hitman GO.

Osud Square Enix Montreal je bohužel zpečetěn. Pod novým majitelem, společností Embracer Group, si jistě tvůrci představovali lepší budoucnost. Leč firma končí a s ní i většina her.