Pozadí stránky
Pozadí stránky

Na zahrání Star Wars: Hunters si budeme muset počkat ještě rok
31. 7. 2022 18:32 | Nikola Levová

Na zahrání Star Wars: Hunters si budeme muset počkat ještě rok

S blížícím se datem vydání nadcházející hry Star Wars: Hunters se dějí velké věci. Tak velké, že bychom byli raději, kdyby společnost Zynga přestala slibovat různá data vydání a raději jen poskytovala informace, jak se daří hře při vývoji. Jak tomu už bývá u velkých firem zvykem, jakmile se jedná o titul zdarma, vždy se náhle objevuje nespočet problémů a následuje jeden odklad za druhým.

Práce na tomto titulu byly ohlášeny už v roce 2021, kdy se očekávalo vydání ke konci tohoto roku. U nás jsme se sice dočkali jen oznámení o odložení, ale společnost byla schopná aspoň v některých vybraných zemích spustit takzvaných soft launch. V rychlosti vysvětleno, existují na lidé, kteří si Star Wars: Hunters mohou vyzkoušet na vlastní kůži.

Na zahrání Star Wars: Hunters si budeme muset počkat ještě rok

Zynga své fanoušky ujišťuje, že na hře pilně a bez přestání pracuje, aby dosáhla vize, kterou si stanovila. Chce vytvořit kompetitivní bojovou arénovou akci, která zabaví hráče na dlouhé roky. Aby dosáhla těchto cílů, shodli se vývojáři na odkladu. Byť je to pro hráče frustrující, věří, že to je zcela potřebné pro zajištění perfektní hratelnosti a zábavnosti. Ti hráči, kteří už mohou postupně ochutnávat hru, budou pravidelně dostávat nové aktualizace, dokud nebude hra plně přístupná na zařízeních se systémem Android, iOS a na Nintendu Switchi.

Chcete-li si zkrátit čekání, tak vám můžeme doporučit například Genshin Impact, který nabízí velký svět na průzkum, spoustu úkolů a mnoho soubojů. Pokud spíše bažíte po něčem, co se nemění, každý souboj na mapě je unikátní a každý zápas je tak na třicet minut, zkuste sáhnout třeba po League of Legends: Wild Rift.