Pozadí stránky
Pozadí stránky

Oceňovaná a oblíbená strategie Into the Breach dorazila na mobily
24. 7. 2022 18:14 | Michal Burian

Oceňovaná a oblíbená strategie Into the Breach dorazila na mobily

Na chytré telefony a tablety s operačními systémy Android a iOS dorazila oceňovaná a oblíbená tahová strategická videohra Into the Breach, která je od roku 2018 dostupná na počítačích a konzoli Nintendo Switch.

V této hře pro jednoho hráče je civilizace v nebezpečí a zachránit ji můžete jenom vy. Povedete speciální tým proti mimozemské hrozbě v podobě obrovských příšer, které se množí pod zemských povrchem. Musíte dát dohromady partu špičkových pilotů a mechů, kteří ubrání vaše území. Každý pokus o napadení nepřítele je v téhle hře pořádná výzva.

Oceňovaná a oblíbená strategie Into the Breach dorazila na mobily

Abyste v boji s mimozemšťany uspěli, musíte bránit města. Civilní budovy totiž napájejí vaše roboty, takže je chraňte před nepřítelem a dobře miřte. Také je důležité vyladit taktiku prostřednictvím minimalistických tahových bitev, kde je důležité analyzovat postup protivníka a vymyslet nejlepší protiúder v každém tahu. Přitom všem budete objevovat účinné zbraně a výjimečné piloty, kteří dokážou rozhodnout bitvu s „emzáky“ ve váš prospěch.

Into the Breach na mobily dorazilo v rozšířené verzi. Ta zahrnuje pokročilé zbraně, roboty, piloty, nepřátele, mise a další nový obsah. Pokud si chcete hru zahrát, tak je zdarma dostupná na Google Play a App Store pro předplatitele Netflixu.