Pozadí stránky
Pozadí stránky

Call of Duty: Mobile zahajuje novou sezónu
28. 1. 2021 13:27 | Martin Havlíček

Call of Duty: Mobile zahajuje novou sezónu

Mobilní verze Call of Duty se i rok a půl po vydání stále těší velké popularitě u hráčů. Jedním z hlavních důvodů oblíbenosti jsou beze sporu časté aktualizace, kterými vývojáři nejenže eliminují každou chybičku, co se ve hře vyskytne, ale hlavně přidávají nový obsah.

Platí to i pro zatím poslední update, jehož vydáním byla zahájena první sezóna roku 2021 s podtitulem New Order. Hlavní novinkou a důvodem, proč aplikaci oprášit, je nová mapa a herní módy. Aréna s názvem Reclaim je zasazena do prostředí zpustlého obchodního domu. Hráči, kteří dávají přednost boji nablízko, si vyhrají v přízemí nebo v těsném okolí obchoďáku. Odstřelovači pak mohou zkusit štěstí v patře, kde jsou ovšem zcela nekrytí. Spousta možností pro taktizování!

Call of Duty: Mobile zahajuje novou sezónu

Nové módy jsou pak spíše variací toho, co už ve hře nějakou dobu je. V novém Gunfightu se utkají dva týmy o třech hráčích, v módu Attack of the Undead bude 20 lidí čelit hordám zombií a Blitz je zrychlenou variantou Battle Royale – za 15 minut je dobojováno!

Víte, že… Za aplikace, hry, ale taky za nákupy her na Google Play a App Store nemusíte platit kartou? Pokud „kreditku“ nemáte nebo se ji zdráháte zaregistrovat v online obchodě, můžete si zvolit platbu přes operátora. Nákup aplikace se objeví ve vašem měsíčním vyúčtování!

Samozřejmostí jsou také nové zbraně. Všichni hráči mohou získat útočnou pušku FR. 556, která se uplatní při přestřelkách na střední a dlouhou vzdálenost. V polovině února bude možné také získat novou sniperku SKS. O poznání exotičtější gravitační dělo není součástí běžného arzenálu, ale dá se použít jako speciální dovednost. Nejprve ale musíte zbraň získat splněním potřebných výzev.

Call of Duty: Mobile zahajuje novou sezónu

Tolik shrnutí největších novinek. Další drobnosti, jež aktualizace přináší, už si musíte objevit sami. Stále platí, že Call of Duty: Mobile si můžete stáhnout zdarma.