Pozadí stránky
Pozadí stránky

Horor Dead by Daylight si zahrajete i bez připojení k internetu
1. 12. 2020 14:40 | Martin Havlíček

Horor Dead by Daylight si zahrajete i bez připojení k internetu

Dead by Daylight je unikátní hororová hra, kde se jeden hráč zhostí role monstra a čtyři další jeho potenciálních obětí. Podmínky výhry pro obě strany jsou jasné. Monstrum musí všechny pochytat a „oběti“ pokud možno uprchnout.

Taková je aspoň teorie, v praxi je to mnohem složitější. Dead by Daylight je sice na mobilech nováčkem, ale na konzolích a PC funguje řadu let, a tak když „mobilní hráč“ potká na serveru veterána, který sbíral zkušenosti na PC, moc velké šance na výhru nemá. Proto jsme vděční za aktualizaci, která do Dead by Daylight přinesla tréninkový mód.  

Trénink na rozdíl od hlavní hry nevyžaduje připojení k internetu. Vašimi spoluhráči, respektive soupeři jsou počítačem ovládání hráči a obtížnost se přizpůsobí vašim aktuálním schopnostem. Dosud byli v Dead by Daylight tito boti používáni jen jako záskok, když se někdo náhle odpojil z online hry.

Tréninkový mód využijí nejen nováčci ke vstřebání základních pravidel boje na život a na smrt, ale také zkušení hráči, kteří si zde mohou nanečisto vyzkoušet nové taktiky. Výsledek boje proti botům nemá vliv na vaše umístění, takže nic neriskujete. Naopak, můžete jen získat. Konkrétně vám zůstane 10 % zkušenostních bodů a polovina všech bloodpointů. K dispozici máte všechny postavy, které jste získali bezplatně, ale i ty, co jste si koupili.

Víte, že… Za aplikace, hry, ale taky za nákupy her na Google Play a App Store nemusíte platit kartou? Pokud „kreditku“ nemáte nebo se ji zdráháte zaregistrovat v online obchodě, můžete si zvolit platbu přes operátora. Nákup aplikace se objeví ve vašem měsíčním vyúčtování!

Pokud vás Dead by Daylight odradil svou vysokou obtížností (podle komentářů a recenzí od hráčů nejste sami), teď je ta správná příležitost dát hře druhou šanci.