Pozadí stránky
Pozadí stránky

Forza Customs je Candy Crush pro fanoušky závodních aut
22. 11. 2023 20:52 | Michal Burian

Forza Customs je Candy Crush pro fanoušky závodních aut

Na mobily a tablety dorazila nová Forza. Jmenuje se Forza Customs, je dostupná pro iOS a Android a jedná se o bezplatnou logickou hru, která spojuje tento oblíbený žánr s automobilovou kulturou. Ve hře ve stylu Candy Crush Saga máte za úkol opravit a upravit svůj vůz. Abyste získali potřebné díly, potřebujete spojovat stejné bloky. Tady závodění opravdu nelehejte.

Dostupných je spousta dílů. Hra by měla zabavit na dlouhé hodiny, přičemž postupně se dostanete k různým vozům známých světových automobilových značek, včetně Volkswagen, Ford a Porsche.

Forza Customs je Candy Crush pro fanoušky závodních aut

Za vývojem Forza Customs stojí britské studio Hutch Games, autoři mobilních her F1 Clash, Top Drives a Rebel Racing. Dobrou zprávou je, že Forza Customs oproti jiným mobilním titulům můžete hrát, i když nemáte svůj telefon/tablet připojen k internetu. Slibovány jsou rovněž časté bezplatné aktualizace, které přidají nový obsah: více režimů, více herních vychytávek, odměny na vyšších úrovních a nová vozidla.

Forza Customs stáhnete z App Store a Google Play. Pokud byste hledali další hry žánru match-3 (spoj-3), tak jednou z nejpopulárnějších je bez debat Candy Crush Saga, kde spojujete stejné barvy bonbónů. Dále je to kombinování drahokamů ve hře Bejeweled Blitz a dvojice Gardenscapes a Homescapes. V prvním titulu řešíte úkoly na zahraje. Ve druhém upravujete interiér domu.