Pozadí stránky
Pozadí stránky

Hitman: Blood Money Reprisal se blíží
18. 11. 2023 13:55 | Michal Burian

Hitman: Blood Money Reprisal se blíží

Nájemný profesionální zabiják Agent 47 se hlásí o pozornost. Už koncem měsíce se do něj mohou vžít hráči na chytrých telefonech a tabletech s operačními systémy Android a iOS. Hra Hitman: Blood Money Reprisal vyjde 30. listopadu letošního roku. V prodeji bude na Google Play a App Store.

Jako Agent 47 budete likvidovat smrtelně nebezpečné spiklence. Naštěstí k dispozici máte všechny nástroje ve svém arzenálu, abyste dosáhli svého cíle, aniž byste na sebe upozornili. Infiltrujte se, eliminujte a nepozorovaně unikněte. Budete se moci maskovat a improvizovat. Ke každému cíli se můžete přiblížit několika způsoby díky tomu, že mise jsou otevřené a vybízejí k experimentování, kreativitě a opakování.

Když budete chtít, můžete si zapnout režim Instinct, který zvýrazňuje cíle, stráže a kritická místa mise, aby umožnil tiché zabíjení a rychlý útěk – charakteristické znaky tichého zabijáka. K dispozici je rovněž nová mini-mapa, abyste věděli, kde zrovna jste.

Hitman: Blood Money Reprisal připravuje studio Feral Interactive, v jehož seznamu se skví povedené mobilní verze známých her, mimo jiné Medieval II: Total War, XCOM 2 Collection nebo Alien: Isolation.