Pozadí stránky
Pozadí stránky

Kozel Pilgor bude na mobilech ještě šílenější
27. 10. 2023 20:24 | Michal Burian

Kozel Pilgor bude na mobilech ještě šílenější

S kozlem Pilgorem jste se na mobilech a tabletech mohli setkat ve hře Goat Simulator a nejen na cestách si užít jeho bláznivé dovádění. Studio Coffee Stain se nově pochlubilo, že do našich chytrých kapesních přístrojů chystá Goat Simulator 3. Ten před necelým rokem vyšel na počítače a konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Mobilní verze Goat Simulatoru 3 bude věrné přenesení původní hry pro Android a iOS. Těšit se můžete na totožnou mapu, stejné úkoly a výzvy. Jediným rozdílem je spolupráce mezi hráči. Ta je v případě mobilů/tabletů omezena na dva. Navíc pokud se v budoucnu velké verze dočkají nějakého přídavku, tak se dostane i do mobilní verze.

Goat Simulator 3 bude využívat dotykové ovládání. V budoucnu plánují autoři přidat podporu ovladačů. První dojmy hovoří o tom, že dotykové ovládání je intuitivní a hra se snadno ovládá.

Co se náročnosti týče, tak v Coffee Stain doufají, že bláznivé dobrodružství kozla Pilgora si bude moci užít většina hráčů. Jdou cestou battle royale hitu Fortnite od Epic Games a chtějí, aby bylo možné Goat Simulator 3 spustit i na iPhonu 8. Hra bude za peníze.

„Připravte se na další kolo akozalypsy. Lízejte, trkejte a ničte všechno a všechny ve zcela novém otevřeném světě během toho největšího plýtvání časem od prvního dílu Goat Simulator! Nebudeme vám říkat, jak máte hrát (kromě výuky), naopak vám poskytneme pouze prostředky k tomu, stát se kozou vašich snů,“ lákají vývojáři.

Kozel Pilgor bude na mobilech ještě šílenější