Pozadí stránky
Pozadí stránky

Odklad mobilní verze Call of Duty: Warzone
10. 10. 2023 23:46 | Michal Burian

Odklad mobilní verze Call of Duty: Warzone

Oblíbená battle royale akce vytvořena speciálně pro mobily a tablety s operačními systémy Android a iOS byla odložena. Call of Duty: Warzone Mobile se z podzimu letošního roku přesouvá na jaro 2024. Vývojáři potřebují více času, aby vše doladili.

Navzdory odkladu budou nadále probíhat limitované testy ve vybraných regionech. Je dost možné, že šance na dřívější vyzkoušení hry budou mít postupně další hráči, byť je méně pravděpodobné, že se mezi ně budou počítat i čeští a slovenští hráči.

Vysvětlení: Battle royale je populární herní žánr, který je nejvíce spojován s hrami Fortnite a PUBG. V těchto a dalších titulech velký počet hráčů bojuje na mapě a soupeří o přežití. Vyhrává poslední přeživší hráč, případně tým.

Call of Duty: Warzone Mobile chce přinést prvotřídní battle royale do vaší kapsy. Hráče zve na oblíbené mapy Verdansk a Rebirth Island, kde se bude moci utkat až 120 hráčů. Dokážete si takové ohromné bitvy na mobilech představit?

Zatím se můžete předběžně zaregistrovat na Google Play Store a App Store. Při čekání si mezitím můžete stáhnout Call of Duty Mobile, případně si zahrát Warzone na počítačích a konzolích.