Pozadí stránky
Pozadí stránky

Kultovní Agent 47 se jako nájemný zabiják podívá na mobily ve hře Hitman
13. 10. 2023 21:17 | Michal Burian

Kultovní Agent 47 se jako nájemný zabiják podívá na mobily ve hře Hitman

Kultovní nájemný zabiják s označením Agent 47 se podívá na chytré telefony a tablety ve zbrusu nové hře. Ta je oproti předchozím pokusům – Hitman Sniper a Hitman GO – plnohodnotná. To znamená, že můžeme očekávat nefalšovanou a známou hratelnost, kterou tato série proslula a díky které si ji oblíbilo tolik hráčů po celém světě. Pokud nevíte, tak Hitman se soustředí na nenápadné likvidování cílů a infiltraci míst.

Na Androidu a iOS dorazí předělávka legendárního dílu Hitman: Blood Money, který původně vyšel v roce 2006. Nyní se bude jmenovat Hitman: Blood Money – Reprisal a využije to, co se Agent 47 od roku 2006 naučil. Stejně tak to, co se naučili vývojáři z dánského studia IO Interactive. Zatím prozradili, že oproti původní hře nabídne Reprisal novou minimapu a Instinct Mode. Ten umožňuje hráčům lépe vidět nepřátele a civilisty. Také zobrazuje body zájmu, jako jsou předměty, které lze použít ve svůj prospěch.

Užít si budete moci dvanáct misí, které nabízejí téměř nekonečné možnosti experimentování s mnoha různými cestami vedoucími k úspěchu. V ulicích New Orleans během Mardi Gras i v pařížské opeře bude jen na vás, jakým způsobem bude Agent 47 plnit své zakázky. Ať už se jedná o veřejnou popravu, tiché zabití beze svědků nebo „nešťastnou náhodu“, vždy budete mít po ruce všelijaký arzenál nástrojů, zbraní, převleků a tupých předmětů.

Hru připravuje studio Feral Interactive, v jehož seznamu se skví povedené mobilní verze známých her, mimo jiné Medieval II: Total War, XCOM 2 Collection nebo Alien: Isolation. I z toho důvodu můžeme očekávat, že Hitman: Blood Money – Reprisal nebude bezplatným titulem. Vyjít má už na podzim letošního roku. Během zimy vyjde ještě verze pro Nintendo Switch.