Pozadí stránky
Pozadí stránky

Povedená hororová hra Alien Blackout se přestane brzy prodávat
15. 10. 2023 12:27 | Michal Burian

Povedená hororová hra Alien Blackout se přestane brzy prodávat

V roce 2019 pro iOS a Android přišlo zajímavé herní dobrodružství pro fanoušky světa Vetřelce. Na chytrých telefonech a tabletech se objevil Alien Blackout. O čtyři roky později se titul loučí s fanoušky.

Alien Blackout bude brzy odstraněn z obchodů Google Play a App Store. „Učinili jsme těžké rozhodnutí ukončit hru Alien: Blackout,“ objevilo se překvapivě na sociální síti této hry. Titul bude možné koupit pouze do 31. října 2023. Každý, kdo si ho koupí, si ho bude moci kdykoliv zahrát. Pokud máte zájem, tak v současné době se Alien Blackout prodává za 29 Kč na App Store. Na Google Play je kupodivu jen za 19,50 Kč.

Alien Blackout je pokračování známé hry Alien Isolation, která před časem také vyšla na Android a iOS. Opět hrajete za Amandu, dceru Ellen Ripleyové, ale tentokrát se neschováváte před Vetřelcem, nýbrž se snažíte zorientovat v situaci a nebezpečným prostředím provést přeživší. Využívat budete displeje průmyslových kamer, které lze přepínat, a dálkově otevírat dveře, abyste odvedli své kolegy do bezpečí. Jen pozor, Vetřelec vás může začít hledat. Když si nedáte pozor, tak vás najde a pak už nemáte žádnou šanci.