Pozadí stránky
Pozadí stránky

Nelítostné souboje v Mortal Kombat Onslaught se blíží
30. 9. 2023 19:00 | Michal Burian

Nelítostné souboje v Mortal Kombat Onslaught se blíží

Na počítačích a konzolích PlayStation 5, Xbox Series X/S a Nintendo Switch si můžete užívat hraní krvavé bojovky Mortal Kombat 1, která nedávno vyšla. Zapomínat by se ale nemělo ani na příchod mobilní hry Mortal Kombat Onslaught, která rozšiřuje tuhle akční sérii novým způsobem. Hra vás vezme na napínavou cestu napříč říšemi, které mezi sebou věčně vedou válku. A vy rozhodnete, jak tahle válka tentokrát dopadne.

Mortal Kombat: Onslaught je sběratelská a týmová hra na hrdiny (RPG), ve které máte za úkol sbírat a vylepšovat bojovníky Mortal Kombatu. S nimi se pak zúčastníte strhujících skupinových a masivních bitev v reálném čase. Ty budou nelítostné, plné krve a nebudou v nich chybět známé postavy, jako jsou například Sub-Zero, Scorpion, Jade nebo Johnny Cage. Vše pak propojí napínavý filmový příběh.

Nelítostné souboje v Mortal Kombat Onslaught se blíží

Fanoušci Mortal Kombatu se podle kreativního ředitele ze studia NetherRealm nemají čeho obávat, hra zůstane věrná základní povaze značky Mortal Kombat. Zda to dodrží, to bychom se měli dozvědět koncem letošního roku, kdy Mortal Kombat Onslaught vyjde jako bezplatná hra pro Android a iOS. Zatím můžete využít výzvy a předběžně se zaregistrovat přes Google Play a App Store. Tak získáte 15 tisíc zkušenostních bodů pro své bojovníky. Potom jsou stanoveny komunitní cíle s dalšími odměnami:

Za 400 000 předběžných registrací získají všichni hráči 20 lebek, za 600 000 předběžných registrací 325 000 mincí, za 800 000 předběžných registrací 200 krystalů a za 1 000 000 předběžných registrací je to 20 master orbů. Vše jsou to věci do hry, které vám pomohou na cestě. Zatím si můžete zahrát Mortal Kombat Mobile, což je 2D bojovka zdarma dostupná pro Android a iOS. Má více než 150 milionů stažení.