Pozadí stránky
Pozadí stránky

Mortal Kombat je na mobilech jako týmová hra na hrdiny
20. 10. 2023 18:39 | Michal Burian

Mortal Kombat je na mobilech jako týmová hra na hrdiny

Brutální grafické násilí, které znají hráči na počítačích a konzolích v sérii Mortal Kombat, se přesouvá na mobily ve formě týmové hry na hrdiny. Jmenuje se Mortal Kombat: Onslaught a snaží se přinést brutalitu a intenzivní krvavé souboje do vašich rukou.

Na začátku příběhové cesty za záchranou světa si vytvoříte tým čtyř až pěti bojovníků ze seznamu obsahující až 50 postav z Mortal Kombatu a postavíte se nepřátelským jednotkám. Příběh je rozprostřený do 10 kapitol a zahrnuje více než 300 bitev. Nejprve budou k dispozici čtyři kapitoly. Další dorazí v průběhu roku 2024, slíbil hlavní designér Mike Lee ze studia NetherRealm.

Mortal Kombat je na mobilech jako týmová hra na hrdiny

Před zápasem uvidíte, proti komu budete stát. To je důležité, abyste si mohli přizpůsobit sestavu a zohlednit silné a slabé stránky každého svého člena. V týmu byste vždy měli mít útočníka v první linii, někoho, kdo dokáže útočit z dálky, a obránce. Zápasy jsou 4 na 4 a 5 na 5.

Na seznamu hrdinů najdeme například jména jako Raiden, Liu Kang, Scorpion, Shao Kahn, Sub-Zero, Johnny Cage, Jade, Kitana, Jax, Sonya Blade, Cyrax nebo Smoke. Každý bojovník je vhodný na něco jiného a má také odlišné fatality, což jsou brutální zakončovací údery. Vaším cílem je postupně sbírat další postavy a překonávat jednu nepřátelskou jednotku za druhou.

Vývojáři lákají na nový, epický příběh s filmovými scénami. Zaměřuje se na Shinnoka, kterého musíte zastavit. Pokud si na to troufáte, tak Mortal Kombat: Onslaught stáhnete zdarma z App Store pro iOS a Google Play pro Android.

Pokud byste raději normální bitvy, tak stále je pro mobily dostupná hra Mortal Kombat. Ta je také zdarma.