Pozadí stránky
Pozadí stránky

Série Silent Hill se vrací jako interaktivní streamovací seriál
25. 10. 2023 17:42 | Michal Burian

Série Silent Hill se vrací jako interaktivní streamovací seriál

Na motivy kultovní hororové série Silent Hill vzniká několik nadějných projektů. Jeden z nich je spojen se světem chytrých telefonů, protože nás prostřednictvím aplikace zavede do temného a mlhavého světa ve formě interaktivního streamovacího seriálu. V něm všichni sledující rozhodnou o osudech postav.

Aplikace se jmenuje Silent Hill: Ascension a zavede nás do dvou odlišných míst se záhadnými vraždami. Prvním místem je městečko Hope’s Junction v Pensylvánii, kde kvůli smrtelné nehodně byla zavřena ocelárna táhnoucí celou ekonomiku oblasti. Komunitou navíc otřese další smrt. To už se ale přesouváme na druhý konec světa, do vymírající rybářské vesnice někde v Norsku, kde matriarcha Ingrid zemře za podezřelých okolností.

Série Silent Hill se vrací jako interaktivní streamovací seriál

„Přežití každé z postav závisí na překonání nejtemnějších pudů a bolestné minulosti, kdy se postaví svým vlastním hrůzám a objeví tajemné vazby, které je spojují. Najdou tyto postavy vykoupení, utrpení nebo zatracení? O jejich osudu rozhodnete vy,“ uvádí japonská společnost Konami, která značku Silent Hill vlastní.

Pokud vás Silent Hill: Ascension zaujal, tak premiéra prvního dílu interaktivního seriálu proběhne ve středu 1. listopadu ve tři hodiny ráno našeho času a sledovat ji budete moci ve stejnojmenné aplikaci pro Android a iOS. Každý den ve stejnou dobu má být k dispozici další epizoda. Jestliže nemáte čas jednotlivé díly sledovat při premiéře, tak budou dostupné týdenní balíčky, abyste se na vše mohli v klidu podívat. Raději ale neočekávejte české titulky, natož český dabing.