Pozadí stránky
Pozadí stránky

Command & Conquer: Legions je známá strategie šitá pro mobily
31. 8. 2023 20:49 | Michal Burian

Command & Conquer: Legions je známá strategie šitá pro mobily

Assassin's Creed Jade nebude jediným titulem, který na chytré telefony a tablety přinese známou sérii. Dalším přírůstkem bude Command & Conquer: Legions, strategie v reálném čase, jež je vytvářena s ohledem na přenosná zařízení. Bitvy budou kratší a rychlejší, zatímco ovládání zjednodušené. Titul je tedy šitý na míru pro mobily.

„Mobilní strategie Legions nabízí nový typ zážitku a zároveň představuje známé jednotky, hrdiny a aspekty předchozích her Command & Conquer,“ uvedl Anthony Crouts, senior ředitel společnosti Level Infinite, jež má tuhle hru na starost stejně jako Assassin's Creed Jade.

Těšit se můžete také na známé frakce a padouchy. Příběh má být přepracován a bitvy nabídnou zápolení proti umělé inteligenci i jiným hráčům. Nadále bude důležité sbírat Tiberium. Mocný zdroj lze využít buď k technologickému pokroku, nebo k ničení nepřátel.

Command & Conquer: Legions je známá strategie šitá pro mobily

Na velké mapě sdílené s ostatními veliteli po celém světě budou hráči moci vytvářet strategické aliance, aby mohli koordinovat útoky se spojenci, sdílet zdroje a přicházet se strategiemi, jak přelstít nepřátele. Hráči budou muset posílat jednotky, aby obsadily strategické lokace, získaly co nejvíce tiberiových hrotů a získaly cenné zdroje. Základny budou rozšiřovat svůj dosah a zajišťovat zásobovací linie, zatímco hráči budou shromažďovat zdroje, budovat základny, vyvíjet pokročilé technologie a dobývat města a regiony, aby si zajistili vítězství.

Uzavřená beta pro Android by už měla probíhat pro hráče v Austrálii, Kanadě, Francii, Mexiku a na Novém Zélandu. Zbytek světa si bude muset počkat na konec letošního roku, kdy Command & Conquer: Legions vyjde pro Android a iOS. Hra bude zdarma ke stažení z Google Play a App Store.