Pozadí stránky
Pozadí stránky

Vyšla mobilní verze oblíbené vojenské simulace War Thunder
23. 8. 2023 14:06 | Michal Burian

Vyšla mobilní verze oblíbené vojenské simulace War Thunder

Oblíbená vojenská simulace War Thunder, která je hodně populární na počítačích a konzolích PlayStation a Xbox, obdržela mobilní verzi. Je zdarma ke stažení z App Store a Google Play.

War Thunder Mobile přenáší to hlavní z War Thunderu pro PC a konzole – rozsáhlé kooperativní bitvy legendárních pozemní, námořní a vzdušné bojové techniky (jako jsou bitevníky Il-2 z období druhé světové války nebo tanky Leopard z období studené války), které využívají fyzikálně správné letové modely a modely poškození. Vzhled a technické specifikace každého tanku a letadla jsou historicky přesné, takže k efektivnímu zničení nepřítele musí hráči prostudovat vnitřní architekturu vozidla, umístění klíčových součástí a členů posádky a rozložení pancíře. Zároveň je ovládání hry pohodlné a intuitivní, takže si na War Thunder může každý rychle zvyknout a začít vyhrávat.

Vyšla mobilní verze oblíbené vojenské simulace War Thunder

Nová hra se zaměřuje na nejzajímavější a nejznámější modely tanků, lodí a letadel všech epoch – a už na začátku otevřené bety je k dispozici více než 200 strojů, mezi nimiž je i bitevní loď Jamató, která se v původním War Thunderu ještě neobjevila. Kromě toho se v námořních bitvách objevují ponorky a v budoucnu je možný i další obsah a mechaniky unikátní pro War Thunder Mobile. A konečně systém postupu, vytvořený speciálně pro War Thunder Mobile, umožní hráčům snadno vyzkoušet vybavení z různých zemí – například legendární německé tanky Tiger II a moderní americká bojová vozidla M3 Bradley, a po nadcházejících aktualizacích se ve hře objeví i tanky rodiny Abrams.

Ve War Thunder Mobile si užijete bitvy na souši, moři i ve vzduchu, kterých se může zúčastnit až 20 hráčů.

Vyšla mobilní verze oblíbené vojenské simulace War Thunder