Pozadí stránky
Pozadí stránky

Kultovní střílečka Delta Force se vrací od autorů Call of Duty: Mobile
20. 8. 2023 15:49 | Michal Burian

Kultovní střílečka Delta Force se vrací od autorů Call of Duty: Mobile

Autoři Call of Duty: Mobile a dalších úspěšných her pro chytré telefony a tablety ze společnosti TiMi Studio Group hodlají hráče potěšit návratem kultovní střílečky Delta Force. Hra se jmenuje Delta Force: Hawk Ops a nabídne klasickou vojenskou střílečku z pohledu první osoby, kterou si užijete na mobilních zařízeních, konzolích i počítačích.

Nový díl Delta Force se pochlubí kampaní pro jednoho hráče, která vychází z filmu Černý jestřáb sestřelen z roku 2001. Ve hře se objeví nejen prvky inspirované mistrovským dílem režiséra Ridleyho Scotta, ale také lokace a scény převzaté z tohoto trháku.

Kultovní střílečka Delta Force se vrací od autorů Call of Duty: Mobile

To hlavní je ale v tomhle případě multiplayer. Hra více hráčů má přinést rozsáhlé bitvy, do kterých se bude moci zapojit více než 32 hráčů. Kromě klasické pěchoty nebudou chybět obrněná vozidla, vrtulníky, stíhačky, drony a dokonce ani lodě.

Delta Force: Hawk Ops bylo mělo být na všech platformách zdarma dostupné někdy v průběhu příštího roku. Níže se podívejte na první video s útržky z hraní.

TiMi Studio Group je známá čínská společnost, která vytváří hry pro mobily, počítače a Nintendo Switch. Její největší hity jsou Honor of Kings, Arena of Valor, Call of Duty: Mobile, Speed Drifters a Pokémon Unite. V současné době vývojáři z této firmy pracují také na Monster Hunter hře a real-time strategii Age of Empires: Return to Empire.