Pozadí stránky
Pozadí stránky

WhatsApp má nově rychlé videozprávy
14. 8. 2023 17:17 | Michal Burian

WhatsApp má nově rychlé videozprávy

WhatsApp se chce zavděčit všem, ať už hledáte aplikaci pro rychlé psaní, posílání fotografií a videí nebo pro rychlé videozprávy. Poslední jmenovaná možnost je novinkou, která navazuje na hlasové zprávy. Ty změnily způsob komunikace. Přinesly totiž rychlou a bezpečnou možnost se vyjádřit hlasem. Na tuto funkci nově navazují rychlé videozprávy. Umožní vám přímo v chatu nahrávat a sdílet krátká soukromá videa.

„Videozprávy vám umožní odpovídat na chaty v reálném čase. Řekněte nebo ukažte, co máte na srdci. Máte na to 60 sekund. Podělte se zábavnou formou o zážitky i se všemi emocemi, které se s nimi pojí a které dokáže video předat. Přijdou jako na zavolanou, když chcete někomu popřát k narozeninám, zasmát se vtipu nebo sdělit dobré zprávy. Myslíme, že je na co se těšit,“ uvádí příklady tisková zpráva.

Videozprávu pošlete stejně snadno jako hlasovou zprávu. Klepnutím se přepněte do režimu videa a přidržením video nahrajte. Přejetím prstem nahoru můžete nahrávání zamknout a nahrávat handsfree. Když otevřete chat, videa se budou automaticky přehrávat se ztlumeným zvukem. Zapnete ho tak, že na video klepnete. Videozprávy jsou opatřeny koncovým šifrováním, aby byly v bezpečí.