Pozadí stránky
Pozadí stránky

Assassin's Creed Jade chce být jednou z nejhezčích her pro mobily
29. 8. 2023 21:18 | Michal Burian

Assassin's Creed Jade chce být jednou z nejhezčích her pro mobily

Úspěšná a oblíbená série Assassin's Creed se v dohledné době dostane na chytré telefony a tablety s operačními systémy Android a iOS. Jmenuje se Assassin's Creed Jade, dříve známá pod pracovním označením Assassin's Creed Codename Jade. Vývojáři ze studia Level Infinite chtějí na přenosná zařízení přinést jednu z nejhezčích her.

Assassin's Creed Jade se nebude tolik lišit od předchůdců, kteří vyšli na konzole PlayStation a Xbox a počítače. Nadále budete bránit nevinné a zajistíte spravedlnost pro ty, co ubližují ostatním. Jen to bude ve zcela jiném prostředí. Tím je středověká Čína, konkrétně 2. století před naším letopočtem, v době jedné z prvních sjednocených říší v Číně. Nevídaná éra obchodu a kulturní výměny mezi Východem a Západem právě začíná, ale s ní přicházejí i nové výzvy a hrozby číhající ve stínech.

„Jako adoptivní dítě mistra Wei Yu se hráči vydají na cestu za pomstou poté, co byl jejich blízký přítel zrazen. Jak se však budou nořit hlouběji do své mise, odhalí tajemství minulosti a mocnou sílu, která hrozí zničit vše, co je jim drahé,“ uvádějí tvůrci hry.

Těšit se můžete na rozsáhlý otevřený svět. Od Velké zdi za hranicemi říše až po císařské hlavní město Xi'an se vydáte na cestu světem plným dávné historie a skrytých nebezpečí. Postavu si můžete vytvořit podle svého uvážení.

Bohužel hra nemá stanovené datum vydání. Brzy by měla proběhnout další fáze testování beta verze. Ke spuštění plné verze by mohlo dojít do konce letošního roku. Hra bude dostupná pro Android a iOS, a to zdarma.

Assassin's Creed Jade chce být jednou z nejhezčích her pro mobily