Pozadí stránky
Pozadí stránky

Ve světě úspěšného War Robots se odehrává arkádovější hra Little Big Robots
18. 8. 2023 20:01 | Michal Burian

Ve světě úspěšného War Robots se odehrává arkádovější hra Little Big Robots

Svět War Robots je rozšířen v pořadí o třetí hru. Společnost My.Games pro chytré telefony a tablety s operačními systémy Android a iOS spustila Little Big Robots. Nadále jde o střílečku pro více hráčů, ale oproti War Robots je více arkádová a přístupná pro všechny hráče. Ti jsou navíc lákáni na možnost zvolit si oblíbené roboty v dosud nevídané podobě.

Vývojáři tvrdí, že Little Big Robots je ideální hrou pro společné hraní s přáteli a rodinou. Na výběr máte nejrůznější typy bojových strojů. Mechové mají odlišné tvary a velikosti, od dvounohých po čtyřnohé a létající. Je tady také spousta nových robotů, ale dlouholetí fanoušci War Robots poznají i některé známé tváře. Svého mecha můžete vybavit několika zbraněmi, jako jsou kulomety, brokovnice, granáty a rakety.

Až budete mít vybraného mecha, můžete ho vyzkoušet v zápasech pro jednoho hráče, případně zvolit duely a o něco složitější zápasy 4 na 4, které vyžadují spolupráci s hráči ze stejného týmu. Little Big Robots navíc využívá současného trendu battle royale. Jinak je k dispozici 20 robotů a 25 zbraní. V budoucnu hodlají vývojáři hru postupně rozšiřovat o nový obsah a možnosti.

Podívejte se na video a seznamte se s Little Big Robots. Hru bezplatně stáhnete z Google Play Store a App Store pro Android a iOS.