Pozadí stránky
Pozadí stránky

Nová éra bezplatného fotbalu FIFA přinese spoustu novinek
11. 8. 2023 18:07 | Michal Burian

Nová éra bezplatného fotbalu FIFA přinese spoustu novinek

Před necelým měsícem jsme psali, že FIFA Mobile čeká velká aktualizace s novým názvem a obsahem. Dnes společnost Electronic Arts informace upřesnila a oficiálně představila hru EA Sports FC Mobile, která koncem září nahradí bezplatnou fotbalovou hru FIFA Mobile.

FIFA Mobile je populární fotbalová hra pro chytré telefony a tablety s operačními systémy Android a iOS. Electronic Arts tvrdí, že její mobilní komunita má více než 100 milionů aktivních uživatelů. Tihle všichni a s nimi noví hráči si od 26. září letošního roku budou užívat EA Sports FC Mobile. Hra bude k dispozici jako bezplatná aktualizace pro ty, kteří již mají FIFA Mobile ve svém mobilu/tabletu. Noví hráči si budou moci aplikaci stáhnout z Google Play a App Store.

EA Sports FC Mobile přinese autentické styly běhu, přístupy k pokutovým kopům a charakteristické triky největších hvězd. Tempo fotbalu bude přizpůsobené pro mobilní zařízení a vývojáři vylepšili systém střelby, připravili nový dribling a obohatili vše o agresivní skluz.

Další informace budou následovat později. Zatím se podívejte na oznamovací trailer. Jeho hvězdou, stejně jako hvězdou celé hry, je Vinícius Júnior, brazilský profesionální fotbalista, který hraje na pozici křídelníka nebo útočníka za španělský klub Real Madrid a za brazilský národní tým.