Pozadí stránky
Pozadí stránky

Po dvou letech bude vypnuta hra Marvel Future Revolution
16. 6. 2023 19:25 | Michal Burian

Po dvou letech bude vypnuta hra Marvel Future Revolution

Ambiciózní akční hra na hrdiny s licencí Marvelu bude po dvou letech provozu vypnuta. Jihokorejská společnost Netmarble oznámila, že hra Marvel Future Revolution přestane fungovat 25. srpna letošního roku. Rozhodnutí se týká verze pro Android i iOS.

Při tomto oznámení vývojáři poděkovali fanouškům za podporu, ale už nevysvětlili, proč vypínají servery a zabijí tudíž hru. Obecně platí, že mobilní hry jsou vypnuty v době, kdy opadne zájem hráčů a hry přestanou být dostatečně ziskové. To se nepochybně stalo i Marvel Future Revolution, který se sice může opřít o velmi populární licenci Marvelu, ale zároveň se musí potýkat s mnoha dalšími tituly využívajícími známé superhrdiny a superpadouchy (jako je například karetní hit Marvel Snap). Nemluvě samozřejmě o konkurenci dalších akčních RPG s otevřeným světem.

Po dvou letech bude vypnuta hra Marvel Future Revolution

Připomeňme, že ve hře Marvel Future Revolution se hráči ujmou role vybraného superhrdiny a bojují v otevřeném 3D světě. Jde o to prožít svůj vlastní příběh plněním misí inspirovaných klíčovými momenty marvelovského světa. Přitom si můžete přizpůsobit svou postavu pomocí čtyř prvků kostýmu, které můžete upravovat a kombinovat. Během dvou let od spuštění se titul dočkal mnoha aktualizací, které přidávaly nové regiony, postavy, vylepšení a dočasné události.

Pokud jste Marvel Future Revolution ještě nehráli, máte ještě čas si hru zdarma stáhnout z Google Play a App Store.