Pozadí stránky
Pozadí stránky

Zažijte život zemědělce ve Farming Simulatoru 23
29. 5. 2023 10:37 | Michal Burian

Zažijte život zemědělce ve Farming Simulatoru 23

Hráči s chytrými telefony a tablety mohou zažít život zemědělce ve hře Farming Simulator 23, která vyšla pro operační systémy iOS a Android. Dostupná je také pro Nintendo Switch.

Ve hře Farming Simulator 23 se ujmete role moderního farmáře a ujmete se správy vlastní farmy s cílem vybudovat z ní zemědělské impérium. Sami si vyberete, jakým farmářem chcete být, ať už jde o obdělávání polí, kácení stromů s dřevorubeckým vybavením, nebo chov hospodářských zvířat, jako jsou třeba nově přidané slepice. Hra nabízí také produkční řetězce rozšiřují obchodní příležitosti, kry hráči mohou prodávat produkty jako chléb, olivový olej či nábytek.

Pokud jste žádný Farming Simulator dosud nehráli, tak nebojte. Hráče ve farmářské kariéře podporuje vylepšený režim výuky, počítačový pomocník a nová funkce automatického nakládání klád a palet.

Farming Simulator 23 obsahuje přes 100 autentických vozidel a nástrojů od skutečných značek: Case IH, CLAAS, DEUTZ-FAHR, Fendt, John Deere, KRONE, Massey Ferguson, New Holland, Valtra a řada dalších, které nyní patří mezi herní mašinérii. Hráči si také mohou vyrazit na procházku, prozkoumat dvě jedinečné mapy inspirované americkým a evropským prostředím a kochat se změnami krajiny podle ročních období.