Pozadí stránky
Pozadí stránky

Marvel Snap přinese bitvy s přáteli a jednu důležitou změnu
16. 1. 2023 13:23 | Michal Burian

Marvel Snap přinese bitvy s přáteli a jednu důležitou změnu

Hráči supehrdinského karetního hitu Marvel Snap už dlouho vyhlížejí nový PvP režim, který jim umožní bojovat proti přátelům. Společnost Second Dinner Studios ve spolupráci s Marvel Games teď přináší dobrou zprávu.

Jakou? Bezplatná aktualizace s tímto bojovým režimem dorazí 31. ledna letošního roku. Ačkoli bylo také řečeno, že vývojáři se mohou rozhodnout aktualizaci o něco pozdržet, pokud narazí na nějaké problémy na poslední chvíli.

Co se důležité změny týče, tak dojde ke změně vzácnosti některých karet. Některé karty ze sérií 3, 4 a 5 klesnou o úroveň níž. Tím autoři hry zajistí, že budou desetkrát častěji padat a v obchodě budou levnější. Některých karet se tato změna nedotkne, jmenovitě Thanose a Galactuse.

Studio Second Dinner by rádo, aby k takzvanému Series Drop docházelo jednou měsíčně. Tím pádem by ke snižování hodnoty karet mohlo docházet pravidelně, aby byla hra Marvel Snap pro hráče nadále zajímavá – mimo jiné pro nové hráče. K tomuto cíli by měl přispět i záměr vylepšit obchod se žetony.

Marvel Snap si můžete bez poplatků stáhnout do svých chytrých telefonů a tabletů s operačními systémy Android a iOS z Google Play, respektive App Store.

Marvel Snap přinese bitvy s přáteli a jednu důležitou změnu