Pozadí stránky
Pozadí stránky

Fotbalová hvězda Lukas Podolski se spojil s World of Tanks Blitz
9. 6. 2023 17:27 | Michal Burian

Fotbalová hvězda Lukas Podolski se spojil s World of Tanks Blitz

Tvůrci bezplatné tankové online hry World of Tanks Blitz se spojili s legendárním fotbalistou Lukasem Podolskim, který se stává tváří nového herního obsahu. U příležitosti této události došlo k natočení videa, které se odehrává na fiktivní tiskové konferenci. Lukas Podolski si dovolil na videu připomenout jinou, neméně legendární tiskovku „s nápojem” a dovolil si ji do tankového spotu propašovat.

Jde o největší obsah letošního roku pro World of Tanks Blitz, skládá se z několika sezón, kdy každá bude trvat tři měsíce a nabídne nový zážitek se sérií událostí, operací, odměn a akcí. Ty jsou sjednoceny společným stylem, tématem a příběhem.

„Sezóna 1: Retrotopia představuje podmanivý retrofuturistický vesmír, který hráčům nabízí příležitost prozkoumat široké možnosti této vzrušující nové éry. Tankisté mají tři měsíce na to, aby se pokochali estetikou, poznali příběh fantasy města, vydělávali a utráceli místní měnu – Kitcoiny – a zkoumali tři jedinečné sezónní tanky vysokých tierů: Magnate, Fixer a Regressor,“ popisuje první sezónu nového obsahu společnost Wargaming.

Abyste Retrotopii přežili, pomůže vám mentor Lukas Podolski, hvězda světového fotbalu a proslulý střelec gólů. Od 8. do 18. června budete mít možnost se ve World of Tanks Blitz zapojit do úkolu pojmenovaného Top Scorer Quest. Když se vám podaří absolvovat jednotlivé etapy, odemknete si řadu odměn přímo od Podolského. Mezi ně patří avatar, profilové pozadí Powerful Shot, sběratelský předmět Football Shirt s Lukasovým podpisem, speciální kamufláž s fotbalovou tematikou a mnoho dalšího.

„Být ve hře s miliony hráčů je fantastické," řekl Lukas Podolski. „Hra World of Tanks Blitz nabízí zábavu, která boří hranice. Pro tankisty jsem připravil speciální úkol, ve kterém ode mě mohou vyhrát exkluzivní ceny, takže se nemohu dočkat, až uvidím reakce hráčů na mé vystoupení ve hře, a jsem si jistý, že se budou bavit."

„Neustále se zabýváme vytvářením nových zážitků pro naše hráče a experimentováním s různými tématy a prostředími," řekl Ilja Gončarov, vedoucí tvůrce obsahu WoT Blitz. „V první sezóně přinášíme zcela nový svět, kde se snoubí technologie, luxus a elegance. Jsme rádi, že můžeme naše hráče pozvat, aby se stali součástí evoluce, kterou vesmír během následujících tří měsíců projde."

Fotbalová hvězda Lukas Podolski se spojil s World of Tanks Blitz