Pozadí stránky
Pozadí stránky

Undawn láká na mutanty a herce Willa Smitha
31. 5. 2023 17:02 | Michal Burian

Undawn láká na mutanty a herce Willa Smitha

Už v polovině června pro chytré telefony a tablety s operačním systémem Android a iOS, stejně tak pro počítače s Windows, bude spuštěna nová bezplatná střílečka s prvky přežívání. Tahle od LightSpeed Studios se jmenuje Undawn a láká nejen na zničený svět plný hord nakažených, ale také na Willa Smitha. Známý hollywoodský herec si ve hře zahraje Treye Jonese, jenž bude vaším průvodcem postapokalyptickým světem a pomůže vám v tomhle nebezpečném prostředí přežít.

Příběh se odehrává čtyři roky po celosvětové katastrofě, kdy se zničeným světem potulují hordy nakažených. Vaším úkolem bude prozkoumat postapokalyptickým svět, přežít nebezpečné prostředí a děsivá stvoření, najít další přeživší a vybudovat bezpečnou osadu. Postupně budete nacházet lepší vybavení v podobě zbraní a brnění. Vše bude možné vylepšovat, abyste získali výhodu v bitvách.

Jelikož jde o survival, tak budete muset dbát na své potřeby, ať už je to jídlo, pití či dokonce hygiena. Než se do toho všeho pustíte, tak si vytvoříte svého vlastního hrdinu, případně hrdinku. Když budete dostatečně šikovní a budete mít štěstí, tak se světem budete moci prohánět kupříkladu na motorce nebo v džípu.

Zaujalo vás Undawn? Hra bude spuštěna 15. června letošního roku pro Android a iOS. Teď už filmeček s hollywoodským hercem a pod videem obrázky z PC verze.

Undawn láká na mutanty a herce Willa Smitha

Undawn láká na mutanty a herce Willa Smitha