Pozadí stránky
Pozadí stránky

Karetní souboje v Harry Potter Magic Awakened začnou v létě
7. 6. 2023 14:56 | Michal Burian

Karetní souboje v Harry Potter Magic Awakened začnou v létě

Na léto letošního roku se mohou začít těšit fanoušci mobilních her a Harryho Pottera. V tomto období totiž vyjde dlouho očekávaná nová sběratelská karetní RPG hra odehrávající se ve známém kouzelnickém světě. Dostupná bude pro Android, iOS i PC.

Harry Potter Magic Awakened se už od roku 2021 testuje v Číně a od koncem minulého roku je postupně spouštěna v dalších částech světa. Hra láká na možnost prožít příběh deset let po porážce Voldemorta. Připojíte se k nové generaci čarodějů a kouzelníků. Setkáte se s oblíbenými postavami a novými společníky a vydáte se na dobrodružství v Bradavicích i mimo tento hrad, který skrývá nejedno tajemství.

Karetní souboje v Harry Potter Magic Awakened začnou v létě

Hlavním lákadlem je nejen příběh, nýbrž sbírání mnoha karet postav a kouzel. Postupně ovládnete magii a budete sesílat mocná kouzla v karetních bitvách a vyvolávat fantastické bestie a artefakty ve výzvách proti jiným hráčům i protivníkům ovládaných počítačem.

O zájmu o svět Harryho Pottera svědčí informace, že Harry Potter Magic Awakened má už 50 milionů stažení. My můžeme zatím pouze závidět a využít předběžné registrace na Google Play.

Podívejte se na nové video, které ukazuje některá známá místa ze světa Harryho Pottera: