Pozadí stránky
Pozadí stránky

Endling je ekologická dobrodružná hra ve zpustošeném světě
21. 10. 2022 14:29 | Michal Burian

Endling je ekologická dobrodružná hra ve zpustošeném světě

V létě letošního roku si na počítačích a konzolích vysloužila velký ohlas hra Endling – Extinction is Forever. Společnosti HandyGames a Herobeat Studios se rozhodly potěšit i příznivce hraní na mobilech a už brzy přinesou verze pro Android a iOS. Půjde o prémiovou hru, tedy placenou.

„Endling – Extinction is Forever je ekologická dobrodružství hra, ve které zažijete svět zpustošený lidstvem očima poslední lišky na Zemi. Poznejte ničivou sílu lidského plemene, která den za dnem kazí, znečišťuje a drancuje nejvzácnější a nejcennější zdroje přírodního prostředí,“ popisují titul tvůrci.

Endling je ekologická dobrodružná hra ve zpustošeném světě

Ve hře prozkoumáte různé trojrozměrné oblasti bočního posouvání a budete bránit své maličké, krmit je, sledovat, jak dospívají, všímat si jejich jedinečných osobností a obav, a co je nejdůležitější, pomůžete jim přežít.

„Využijte nočního šera ke kradmému převedení svého mladého potomstva na bezpečnější místo. Stravte den odpočinkem v improvizovaném úkrytu a pečlivě plánujte svůj další přesun, protože by mohl být pro vás a vaše mláďata poslední,“ radí autoři.

Endling je ekologická dobrodružná hra ve zpustošeném světě

Vlastnosti hry Endling – Extinction is Forever:

  • Prozkoumejte prostředí zdevastovaná na základě skutečných aktuálních problémů.
  • Lovte jiná zvířata, abyste nakrmili svá mláďata a nestali se kořistí.
  • Vyzkoušejte svůj pud sebezáchovy a zapojujte se do emočně náročných rozhodnutí.
  • Nacházejte nová doupata, abyste byli v bezpečí před přirozenými i nepřirozenými hrozbami.
  • Pečujte o svá mláďata, krmte je a učte je novým dovednostem, aby byla méně zranitelná.
  • Přežijte!

Na počítačích a konzolích obsahuje Endling – Extinction is Forever českou lokalizaci ve formě textu. S největší pravděpodobností nabídnou češtinu i verze pro Android a iOS.