Pozadí stránky
Pozadí stránky

Brutální bojovka Mortal Kombat zavítá na mobily v nové podobě
23. 10. 2022 18:25 | Michal Burian

Brutální bojovka Mortal Kombat zavítá na mobily v nové podobě

Bojové hry ze série Mortal Kombat, které se proslavily brutalitou, velkým množstvím krve a zajímavými postavami, oslavují 30. výročí. U té příležitosti společnosti NetherRealm Studios a Warner Bros Games oznámily nový titul výhradně pro mobily a tablety s operačními systémy Android a iOS.

Hra se jmenuje Mortal Kombat: Onslaught a je popisována jako sběratelská a týmová hra na hrdiny (RPG), v níž budou mít hráči za úkol sbírat a vylepšovat bojovníky Mortal Kombatu. S nimi se pak zúčastní strhujících skupinových a masivních bitev v reálném čase.

Fanoušci značky se mohou těšit na nové příběhy ve filmovém zpracování. Dalo by se tak říct, že Mortal Kombat nabídne něco ve stylu her jako Star Wars: Galaxy of Heroes, Marvel Future Fight a Pokémon Masters EX.

Ed Boon, kreativní ředitel ze studia NetherRealm, který je hlavním autorem série, slibuje, že Mortal Kombat: Onslaught zůstane věrný základní povaze značky. Na hlavním obrázku můžeme vidět známé bojovníky, včetně Sub-Zera a Scorpiona.

Více informací se dozvíme později. Počkat musíme i na první trailer a záběry z hraní. Pokud se nemůžete dočkat, tak doporučujeme Mortal Kombat Mobile, což je 2D bojovka zdarma dostupná pro Android a iOS. Má více než 150 milionů stažení.