Pozadí stránky
Pozadí stránky

S premiérou v kině míří Black Adam do bojovky Injustice 2
28. 10. 2022 13:14 | Nikola Levová

S premiérou v kině míří Black Adam do bojovky Injustice 2

Hrdinská základna DC je obrovská a rozmanitá. Přesně proto je potřeba mnoho záporáků, ale i mezi nimi se najdou takzvaní antihrdinové, kteří si zaslouží svůj vlastní kus slávy na výsluní. Přesně takovým případem je i film Black Adam, jehož příchod byl tak moc očekáván, že se samotná postava dostala i do hry.

Injustice 2 je akční bojovou mlátičkou, ve které najdete Batmana, Supermana i Flashe. A přesně do tohoto světa plného tvrdých ran, bezprostředního nebezpečí a násilí vstupuje Black Adam, kterého na filmových plátnech hraje Dwayne „Rock“ Johnson. Nečekejte žádnou měkotinku, tenhle rváč dokáže nejen tvrdě udeřit, ale svou mocí ochromit i ty nejzarputilejší soky.

V aktualizaci 5.5 se vládce Kahndaqu připojuje k hrdinům z Injustice 2, aby zastavil nebezpečí, které všem hrozí. Nová postava patří do skupiny zvané Arcane Damage Dealer, což by se dalo přeložit jako rozdavač magického poškození. Více méně to znamená, že se jedná o silnou jednotku, která uděluje hodně velké poškození skrze svou magii, ale brutální síla stále udělá své.

Magii zde využijete hojně, jelikož specialitou Black Adama jsou především speciální útoky spojené s blesky. Storm Cloud vyvolá oko bouře a zasáhne nepřátele kolem vás, Straight Blast jsou klasické výstřely blesků a nejdůležitější útokem je Shazam!, který pošle nepřítele do smrtící písečné bouře.

Společně s novou postavou do hry zamířila i událost, ve které vládce Kahndaqu zajal Justice Society of America a nyní je musíte osvobodit, aby opět zavládl pořádek. S postupem v příběhu kolem Black Adama budete získávat kahndaqské artefakty.

Hra Injustice 2 je zdarma jak na Google Play, tak i App Store, není tedy na co čekat, stačí popadnout telefon a hrát. Více o hře v našem katalogu.