Pozadí stránky
Pozadí stránky

Mobilní verzi Terrrarie rozšiřuje aktualizace Labor of Love
30. 9. 2022 19:50 | Nikola Levová

Mobilní verzi Terrrarie rozšiřuje aktualizace Labor of Love

Terraria patří k jedné z mnoha her, které si svou slávu už drží po několik let a hráčská komunita se jen úspěšně rozrůstá. Díky tomu mohou vývojáři o svou komunitu neustále pečovat a přidávat nový obsah. Díky této věrnosti mohli všichni nadšenci do Terrarie ochutnat novou aktualizaci, jež nese název Labor of Love.

A že se dočkali opravdu zajímavé výzvy. K už tak obsáhlému seznamu seedů (což jsou čísla map) se přidává i jeden speciálně pojmenovaný „Don't Dig Up“. Jak už můžete tušit, kromě toho, že je svět nastaven na poměrně dost velkou obtížnost, je vše vzhůru nohama. Ale úplně všechno, jelikož noví hráči se neobjeví na bezpečném povrchu, ale v těch nejspodnějších patrech samotného pekla. Aby se mohli dostat až na povrch, jsou zde přidány i nové typy stromů, se kterými lze pracovat. Druhý seed nese název „Get fixed Boi“ a jedná se o směsici všech poklidných map a nabízí doopravdy chaotický zážitek.

Nově bude možnost využívat Shellphone, ten využijete zejména když se budete rychle chtít přesunout mezi místem zrození, postelí, oceánem nebo podzemím. Pro lepší změnu vašeho prostředí se jistého vylepšení dočká i terraformer, ten dovolí přetvářet jednotlivá prostředí daleko účinněji a rychleji.

Mobilní verzi Terrrarie rozšiřuje aktualizace Labor of Love

Pro kreativní duše se najde taky několik málo vylepšení. Echo coating v kombinaci echo monolith dovolí uživatelům malovat bloky v takovém prostředí, kde si mohou nastavit viditelnost za pomocí monolithu. Kromě toho hráči získají také možnost používat ve hře suť a listí prostřednictvím nástroje rubblemaker.

Díky tomuto vylepšení hráči mohou znova oživit staré mapy a doopravdy propátrat každé zákoutí, kam se dříve nedostali. Vývojáři sice nedali jasně najevo, zda se jedná o poslední takový dodatek, ale Terraria rozhodně jen tak neupadne v zapomnění, hlavně díky modderské komunitě, která zajišťuje stále nový obsah.

Terraria se prodává za 140 Kč na Google Play a App Store. Hra je také součástí předplatného Google Play Pass.