Pozadí stránky
Pozadí stránky

Road Redemption zapůsobí na fanoušky Šíleného Maxe
6. 10. 2022 21:00 | Michal Burian

Road Redemption zapůsobí na fanoušky Šíleného Maxe

Z počítačů a konzolí na chytré telefony a tablety s operačními systémy Android a iOS přichází další zajímavá hra. Zajímat bude nejen příznivce klasického arkádového titulu Road Rash, ale také fanoušky motocyklů a drsných bitev kolo na kolo.

V Road Redemption se stanete vůdcem motorkářského gangu na epické cestě napříč zemí. Nečeká na vás ale kochání pěknou přírodou, nýbrž brutální dobrodružství, protože se vše odehrává v postapokalyptickém světě, kterému vládne nelítostný diktátor. Fanoušci Šíleného Maxe se zde budou cítit jako doma.

Road Redemption zapůsobí na fanoušky Šíleného Maxe

„Po letech krvavé pouliční války se motorkářské gangy v zemi dohodly na nelehkém příměří. Toto období míru je přerušeno, když je zavražděn vůdce nejbohatšího kartelu v zemi a na hlavu tajemného vraha je vypsána obrovská odměna,“ popisují příběhové pozadí své hry vývojáři.

„Je na tobě a tvých kamarádech z gangu, abyste vraha pronásledovali a získali tuto odměnu, ale budete se kvůli tomu muset prohánět po nepřátelském území. Každý motorkář v zemi chce získat kus této odměny a neváhá zlikvidovat ty, kteří se mu postaví do cesty!“

Čeká vás drsná motorkářská hra, ale naštěstí pokaždé, když zemřete, můžete všechny nasbírané zkušenosti použít k vylepšení své postavy, motorky a zbraně. Jenom tak se dostanete dál.

Ukázka Road Redemption je zdarma na Google Play a App Store. Další obsah je nutné odemknout jednorázovým nákupem.