Pozadí stránky
Pozadí stránky

Netflix na mobily přináší záhady a tajemství
27. 9. 2022 13:39 | Nikola Levová

Netflix na mobily přináší záhady a tajemství

Jakmile přijde řeč na Netflix, tak se tomuto streamovacímu gigantovi musí nechat jedna věc. Když už se oznamují nové věci, tak velkolepě. Po červnové akci Geeked Week jsme se 24. září dočkali další várky různých oznámení, která mimo jiné zahrnovala i odhalení nové hry, jež rovnou zamířila do postupně se rozrůstající herní knihovny Netflixu.

Už dříve sem zavítalo nespočet titulů, mezi nimiž můžeme najít i Moonlighter nebo Výbušná koťátka. Nyní se ale připravte na nadpřirozené tajemství ze záhrobí. Oxenfree našel cestu i sem a už teď můžete onen zmíněný titul začít stahovat. Samotný příběh se zdá se býti dost prostý. Jakožto typický puberťák se vydáte se svým novým nevlastním bráškou na pořádný večírek a přeci jen, co by se mohlo pokazit. Ostrov totiž skrývá děsivé tajemství, které v roli Alex odhalíte, a nebezpečný rituál se vymkne z rukou.

Netflix na mobily přináší záhady a tajemství

Zda se z této noční můry dostanete, bude záležet pouze na tom, jak vy naložíte se samotnými odpověďmi. Každé rozhodnutí ovlivňuje nejen vás, ale hlavně všechny, kteří se nacházejí na ostrově. Tento příběhový styl skvěle navazuje na populární sérii Stranger Things a je zajímavým přínosem pro diváky, kteří si občas chtějí zahrát nějakou záhadnou a napínavou jednorázovku.

Jestli vás ani tahle jednohubka nezaujala, můžete se těšit na nové přírůstky v podobě Spongebob: Get Cooking a Desta: The Memories Between od vývojářů Ustwo, ti stojí například za známým Monument Valley. V budoucnu se můžeme těšit na mobilní verzi Kentucky Route Zero. To ale není všechno. Počet odběratelů Netflixu se sice snížil, ale svou nabídku her plánuje tento velikán neustále rozšiřovat a obohacovat.

Oxenfree už dříve vyšlo na PC a konzole PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Od Netflixu má české titulky.

Důležitá informace na závěr. Všechny tyto hry jsou zdarma dostupné předplatitelům Netflixu, ve většině případů mají českou lokalizaci ve formě přeloženého textu a neobsahují žádné reklamy ani mikrotransakce.