Pozadí stránky
Pozadí stránky

Velkolepé bitvy ve hře Warhammer 40,000: Tacticus
2. 8. 2022 14:04 | Michal Burian

Velkolepé bitvy ve hře Warhammer 40,000: Tacticus

Pokud jsme vás v červnu nadchli článkem o brutálních a rychlých bitvách v karetní hře Warhammer 40,000: Warpforge, ale mrzelo vás, že vyjde až v příštím roce, tak se rýsuje náhrada v podobě tahové taktické strategie. Jmenuje se Warhammer 40,000: Tacticus a na chytré telefony a tablety s operačními systémy Android a iOS vyjde celosvětově už 15. srpna letošního roku.

Vývojáři lákají na mnoho různých frakcí ze světa Warhammeru 40k, ohromující grafiku a PvP i PvP hraní. To znamená, že taktické bitvy si užijete proti protivníkům ovládaných hrou i skutečnými hráči. Ať už se rozhodnete pro cokoliv, tak jedny z nejmocnějších válečníků tohoto světa budete mít plně pod kontrolou a můžete si sestavit sbírku napříč různými frakcemi a objevovat nové taktické možnosti v bitvě.

Velkolepé bitvy ve hře Warhammer 40,000: Tacticus

Při sestavování své sbírky myslete na to, že ne každý válečník je ideální pro každý úkol. Budete muset provádět důležitá strategická rozhodnutí, včetně toho, kterého válečníka vylepšíte. Jenom tak zvýšíte své šance na výhru. Přejeme hodně štěstí. A pokud jsme vás nenalákali my článkem, tak úspěšnější možná bude oficiální video: