Pozadí stránky
Pozadí stránky

České Ylands zve k tvorbě malé i velké hráče
8. 4. 2022 11:40 | Michal Burian

České Ylands zve k tvorbě malé i velké hráče

Dobrodružný a kreativní titul Ylands od českého studia Bohemia Interactive nabízí možnost zahrát si desítky her, které vytvořili přímo hráči, stejně tak můžete vytvářet vlastní hry pro sebe a své kamarády. V Ylands máte objevit nezapomenutelné a jedinečné světy a zapojit se do komunity tvůrců a snílků.

Kouzlo Ylands spočítá v tom, že je hra vhodná pro celou rodinu. Přináší jedinečný vizuální styl, knihovnu jedinečný her, možnost stavět cokoliv, přizpůsobitelnou postavu, intuitivní ovládání vyladěné pro dotykové rozhraní a hraní sólo nebo s přáteli.

„Ylands doporučujeme každému, koho láká kouzlo tvoření a objevování. Ve výkonném editoru můžeš dát průchod svojí kreativitě a potom svým výtvorům vdechnout život pomocí našeho vizuálního skriptovacího nástroje (obojí je dostupné ve verzi pro počítače, která je zdarma),! píšou vývojáři, kteří jsou podepsání za sérií Arma a DayZ.

Nedávno byla hra Ylands rozšířena aktualizací Ocean Odysseys, která představuje zcela nový svět pod hladinou moře s pestřejším podmořským terénem k prozkoumání, novými biotopy a bohatší faunou. Přináší také pět různých druhů žraloků a nové druhy ryb, stejně jako nové vybavení pro usnadnění navigace na moři.

„Dlouhou dobu nabízela moře v Ylands holé, prázdné hlubiny s nezajímavým mořským dnem,“ říká vedoucí projektu Ylands Aleš Ulm. „Tato aktualizace to zásadním způsobem mění. Hráči nyní budou moci sbírat suroviny a užívat si nádherného podmořského života, neškodného i nebezpečného, při prozkoumávání tajuplných hlubin.“

Největším minusem celé hry je editor. Ten je totiž přítomen pouze v počítačové verzi, na mobilech a tabletech s operačními systémy Android a iOS bohužel chybí.

Stejně jako v mnoha jiných bezplatných hrách, tak i v Ylands najdete mikrotransakce, které urychlí váš postup a přístupní vám další obsah. V tomto případě můžete využít platbu přes operátora. Nákup mikrotransakcí a aplikací se objeví ve vašem měsíčním vyúčtování.

České Ylands zve k tvorbě malé i velké hráče