Pozadí stránky
Pozadí stránky

Sitcom Kancl jako mobilní hra? Takhle bude vypadat!
8. 10. 2021 15:47 | Martin Havlíček

Sitcom Kancl jako mobilní hra? Takhle bude vypadat!

Před sebou máte první obrázek z mobilní hry The Office: Somehow We Manage. Jedná se o adaptaci kultovního amerického seriálu Kancl, který se vysílal od roku 2005 do roku 2013. Premiéru závěrečné epizody – jen tak mimochodem – sledovalo přes pět a půl milionu diváků a časopis Rolling Stone zařadil Kancl do stovky nejlepších televizních seriálů všech dob. To vysvětluje, proč se i po tolika letech někdo odhodlal vytvořit mobilní hru na motivy legendárního seriálu. Nové díly se už dávno nenatáčí, ale Kancl stále sledují miliony lidí.

The Office: Somehow We Manage bude tzv. idle hrou, což je žánr vytvořený na míru pro občasné hráče. Náplň takových her obvykle spočívá v nějaké jednoduché repetitivní činností (například klikání na nějaký objekt), za což je hráč odměňován body, které může použít k vylepšování postav nebo prostředí. V případě herního Kanclu si budeme moci za bodíky vylepšovat vybavení kanceláře a kupovat kostýmy pro postavy, které vycházejí z památných epizod. Některé slavné scény si dokonce budeme moci i znovu přehrát.

Sitcom Kancl jako mobilní hra? Takhle bude vypadat!

Jako fanoušky seriálu nás hra láká, otázkou ale je, zda bude mít co nabídnout i lidem, kteří Kancl neznají. Uvidíme… Kdy? Hra by měla vyjít ještě letos. Ke stažení bude zdarma na Google Play a App Store.