Pozadí stránky
Pozadí stránky

Utečte před světem díky 7 e-knihám se slevou 50 %
8. 4. 2020 7:41 | Patricie Kolohnátková

Utečte před světem díky 7 e-knihám se slevou 50 %

Další porce skvělého čtiva z O2 Knihovny je tady! Tentokrát jsme pro vás vybrali rovnou sedmero titulů, které si nyní můžete stáhnout se slevou 50 %. Chybu neuděláte s druhým dílem Tatéra z Osvětimi s názvem Cilčina cesta, který na nelehkém osudu hlavní hrdinky ukazuje její neuvěřitelnou vnitřní sílu, díky které přežila. Pohádkou pro všechny romantičky jsou Hříchy Hollywoodu a nejen mladší čtenáři jistě ocení sedmé pokračování fantasy série Skleněný trůn s názvem Království popela. Pro milovníky napětí máme Psychohry, Nevinného klienta a Tuláka. A jestli chcete mít stejné schopnosti jako televizní hrdina Patrick Jane, autor Simon Winthrop vás jeho fígle v e-knize Mentalista naučí.

Heather Morrisová: Tatér z Osvětimi 2 - Cilčina cesta

Žánr: Román, podle skutečných událostí, válečné I Hodnocení na Databázi knih: 88 %

Další e-kniha podle vyprávění Laleho Sokolova, hrdiny prvního dílu Tatéra z Osvětimi, se jmenuje Cilčina cesta. Hlavní postavou je na počátku teprve šestnáctiletá dívka. Té její krása nejdřív zachrání život v koncentračním táboře Osvětim-Březinka, aby poté za situaci, ve které neměla na výběr, musela coby kolaborantka pykat v pracovním táboře na Sibiři. Právě tady se ale potkává s Alexandrem, který jí navždy změní život.

Utečte před světem díky 7 e-knihám se slevou 50 %

Alessandra Torre: Hříchy Hollywoodu

Žánr: Román, pro ženy I Hodnocení na Databázi knih: 85 %

Hříchy Hollywoodu jsou takovou novodobou pohádkou ze světa stříbrného plátna. Všechno začíná v momentě, kdy herce Cola opustí manželka a z něj se stane král hollywoodských večírku i postelí. Pak si ale přečte v novinách o malém městečku kdesi v Georgii, kde skupina místních pohádkově zbohatla na nákupu akcií Coca-Coly, a rozhodne se tam svým soukromým tryskáčem vyrazit. Summer z tohoto městečka pochází a je to ukázková hodná holka. A proto hned od Colova příjezdu ví, že s touhle nafoukanou superstar budou jenom problémy…

Utečte před světem díky 7 e-knihám se slevou 50 %

Leona Deakinová: Psychohry

Žánr: Světová literatura, thriller I Hodnocení na Databázi knih: 73 %

Na začátku je roztomilé přáníčko s textem: „Dárek pro tebe je tahle hra. Máš odvahu hrát?“ Problém ale je, že se nachází na místech, odkud zmizeli jeho příjemci. Příbuzní pohřešování samozřejmě nahlásí, policie je ale v klidu, vždyť jde o nevinnou hru. Proto se do hledání pouští psycholožka a soukromá detektivka Dr. Augusta Bloomová spolu s bývalým agentem MI6 Marcusem Jamesonem. Počet přáníček začne postupně přibývat a v momentě, kdy začíná být jasné, že jde o zvrácenou hru šíleného psychopata, je možná už na jeho zastavení příliš pozdě…

Utečte před světem díky 7 e-knihám se slevou 50 %

Sarah J. Maasová: Království popela

Žánr: Fantasy, pro mládež, dívčí román I Hodnocení na Databázi knih: 94 %

Sedmé pokračování ze série Skleněný trůn se jmenuje Království popela. Hlavní hrdinka Aelin je nyní v nezáviděníhodné situaci. Poté, co riskovala úplně všechno, aby zachránila svůj lid, leží uvězněná v kovové rakvi a je mučena. Protože jsou Chaol, Manon a Dorian roztroušeni po celém kontinentu, jsou Aedion a Lysandra jedinými, kdo brání Terrasen před naprostým zničením. Všichni ale věří, že se jejich cesty jednou spojí, aby mohla přijít velká bitva.

Utečte před světem díky 7 e-knihám se slevou 50 %

Scott Pratt: Nevinný klient

Žánr: Světová literatura, detektivka, thriller I Hodnocení na Databázi knih: 83 %

V hotelovém pokoji někdo ubodá kazatele a už záhy je z vraždy obviněna Angel, servírka ze striptýzového klubu. Případu se coby obhájce chopí Joe Dillard. Poté, co se musí neustále prát za gaunery, kteří své činy zcela jistě spáchali, je pro něj setkání se zranitelnou Angel doslova požehnáním. Jenže to, co se zdá na počátku jako jasná nevinna, komplikují pomstychtivý detektiv, syn obětí, toužící po vendetě, a také obhájcova duševně nemocná sestra. Právě kvůli nim začíná Dillard zjišťovat, jak tenká je hranice mezi pravdou a lží.

Utečte před světem díky 7 e-knihám se slevou 50 %

Simon Winthrop: Mentalista

Žánr: Literatura faktu, osobní rozvoj, psychologie I Hodnocení na Databázi knih: 85 %

Hlavní hvězda seriálu Mentalista, konzultant CBI Patrick James dokáže přijít do místnosti, rozhlédnout se a na první pohled poznat, kdo je vrah. Že nejde jen o snůšku fantazií z hlav scénáristů, vysvětluje v e-knize kouzelník a sám také mentalista Simon Winthrop. Na mnoha praktických příkladech a jednoduchých cvičeních vás naučí, jak zlepšit paměť a pozorovací schopnosti nebo jak svoji přesvědčivost vyšperkovat natolik, aby ostatní dělali přesně to, co si přejete.

Utečte před světem díky 7 e-knihám se slevou 50 %

Nick Petrie: Tulák

Žánr: Světová literatura, thriller I Hodnocení na Databázi knih: 88 %

Když se Petr Ash vrátil z války, okamžitě se před světem stáhl do ústraní. Stejně jako mnoho dalších vojáků, i on musí bojovat s post-traumatickým stresem, který v jeho případě způsobuje bílý šum, co mu neustále zní v hlavě. Pak ale zemře jeden z jeho přátel a Petr vyslyší prosby jeho manželky, které se vydá pomoct s rekonstrukcí verandy. Pod ní objeví kufr plný peněz a rozhodne se pátrat po jejich původu. Ani se nenaděje a je uprostřed spiknutí, které ho může dovést zpátky do světa, kam už nikdy nechtěl vkročit.

Utečte před světem díky 7 e-knihám se slevou 50 %

Raději příběhy posloucháte? Podívejte se na slevy až 50 % na vybrané audioknihy

Utečte před světem díky 7 e-knihám se slevou 50 %