Pozadí stránky
Pozadí stránky

Nová hudební knihovna ve Spotify dává více prostoru podcastům
5. 9. 2019 12:13 | Martin Havlíček

Nová hudební knihovna ve Spotify dává více prostoru podcastům

Služba Spotify opět upravila design aplikace, konkrétně sekci Tvoje knihovna, která byla rozdělena na Hudbu a Podcasty. To jen potvrzuje, co jsme psali nedávno, tedy že podcasty jsou pro Spotify stále důležitější. Jejich nabídka se rozšiřuje raketovým tempem a nouze není ani o podcasty české.

Pod oběma kategoriemi se pak nacházejí podsekce, kde můžete sledovat nejnovější epizody sledovaných podcastů, spravovat stahování pro offline poslech a procházet podcasty nové. Hudba je rozdělena klasicky na playlisty, umělce a alba. Jedna novinka tu ale je a to playlist s názvem Skladby, které si ti líbí, kde se skrývají všechny písničky, co jste kdy odměnili srdíčkem.

Víte, že… Spotify Premium má i výhodné rodinné předplatné? V rámci jednoho O2 vyúčtování můžete platit Spotify Premium až pro šest členů rodiny. Cena je pouhých 229 Kč měsíčně, to je méně než 50 korun za jednoho!

Všechny popsané novinky se týkají Spotify Premium. Čili další důvod pro předplatné. Kromě toho Spotify Premium nabízí neomezený poslech bez reklam, možnost stahování písniček pro poslech offline a v neposlední řadě vyšší kvalitu zvuku.