Pozadí stránky
Pozadí stránky

Avengers na mobilu? To je hra Marvel Super War!
24. 7. 2019 15:59 | Martin Havlíček

Avengers na mobilu? To je hra Marvel Super War!

Titul Marvel’s Avengers patří bezpochyby k nejočekávanějším hrám současnosti. Problém je, že vznikají jen verze pro PC a herní konzole. „Mobilní hráči“ ovšem nemusejí smutnit, pro ně je určena jiná hra s Avengers – Marvel Super War.

Není to žádná příběhovka, hra je zaměřena čistě na online. Je to totiž MOBA. I to je unikát, jedná se o první marvelovskou hru tohoto žánru. Pokud jste nikdy MOBA nehráli, představte si to jako akční RPG, kde proti sobě bojují dva týmy hráčů. Každý má unikátního hrdinu s vlastní sadou útoků a speciálních schopností. Bojuje se v aréně, a kromě nepřátelských hráčů musíte čelit také podpůrným jednotkám ovládaným počítačem a obranným věžím. Vyhrává ten tým, který jako první zničí nepřítelovu základnu.

V Marvel Super War se bojuje v týmech pět na pět. Vybírat můžete z rozsáhlé soupisky komiksových hrdinů, ale i záporáků. Hrdinové jsou rozděleni do kategorií podle typu boje, například podpora, tank, energetický, asasín, ostrostřelec apod. Každý hráč si tak může najít toho hrdinu, který mu svým bojem vyhovuje nejlépe.

Marvel Super War se aktuálně testuje v několika vybraných zemích. Datum celosvětové premiéry ještě odhaleno nebylo. Jakmile ale hra vyjde, budeme vás informovat.