Pozadí stránky
Pozadí stránky

Aktualizace PUBG Mobile přidala nové módy i nepřátele
12. 7. 2019 9:08 | Martin Havlíček

Aktualizace PUBG Mobile přidala nové módy i nepřátele

Zatímco Fortnite je na všech herních platformách identickou hrou, PUBG Mobile se od původní PC verze oddělila a jde si tak nějakou svou cestou. Experimentuje s novými zbraněmi, módy i herními prvky.

Aktualizace mobilní hry z poslední doby naše slova potvrzují. Update na verzi 0.12.0 přinesl hned dva nové herní módy. War budete znát z „velkého“ PUBG. Je to instantní verze klasické hry, hráči seskočí na malý výsek obrovské mapy a jdou okamžitě do boje. Zbraň už máte v ruce a o život se bát nemusíte, máte jich totiž nekonečno. Vyhrává ten, kdo zaznamená nejvíce fragů.

Darkest Night je novou variací na zombie mód. Stopky odpočítávají 30 minut a vaším úkolem je prostě přežít. Kromě ostatních hráčů po vás jdou zombie, které jsou stále silnější. Čeká na vás také nástraha v podobě jedovatého plynu. Vedle starých známých „zombíků“ vám zavaří rychlí zombie psi, co se velmi obtížně trefují. Všichni hráči, co vydrží až do konce, jsou vítězové.

A pak jsou tu novinky herní. Například přepínání pohledu ze třetí na první osobu (vaší postavě se díváte buď přes rameno anebo sledujete situaci jejíma očima) anebo klany coby zdroj parťáků do hry.

Prostě další významná aktualizace, co nejenže ladí hru, ale také přináší skvělý obsah a díky tomu drží zábavnost na vysoké úrovni. PUBG Mobile se vám jen tak neohraje…