Pozadí stránky
Pozadí stránky

Karetní hra s postavičkami Disney připomíná Clash Royale
29. 4. 2019 10:37 | Martin Havlíček

Karetní hra s postavičkami Disney připomíná Clash Royale

Pamatujete se na bojovku s postavičkami od Looney Tunes, kde jste sbírali kartičky se známými hrdiny, posílali je do boje a postupně je vylepšovali? Už brzy se dočká konkurence a stojí za ní další velikán animovaných filmů – Disney.

Hra se jmenuje Disney Sorcerer’s Arena a vývoj dostali na starost veteráni z Glu Mobile. Základní popis je téměř identický s Looney Tunes: World of Mayhem. Sbíráte karty s kreslenými hrdiny, z nichž následně sestavíte tým a vyzvete k boji jiného hráče. Postavičky se od sebe neliší jen vzhledem, ale i útoky. Každá se hodí na něco jiného a základem úspěšné taktiky je vyvážená armáda. Rovněž platí, že kartičky můžete postupem času vylepšovat. Samotný boj ovšem probíhá úplně jinak. Tady se nestřídáte s protivníkem, bitva se odehrává v reálném čase. V tomto se Sorcerer’s Arena podobá zase Clash Royale.

Nevypadá to vůbec špatně! Velkým lákadlem jsou rovněž hrdinové z oblíbených pohádek a filmů od Disney, respektive Pixaru. Ve hře jich bude kolem stovky, od Ariel, přes Mickey Mouse až po strašidla z filmu Příšerky s.r.o.

Hra vychází ještě letos. Ke stažení bude zdarma na Google Play a App Store, tak sledujte náš blog, ať vám neuteče!