Pozadí stránky
Pozadí stránky

PUBG Mobile se spojil s Resident Evil. Výsledkem je hororový mód
29. 4. 2019 10:34 | Martin Havlíček

PUBG Mobile se spojil s Resident Evil. Výsledkem je hororový mód

Pamatujete, když se ve Fortnite objevil záporák Thanos z Avengers? Psalo se o tom snad všude a počet instalací hry raketově vzrostl. Každý si chtěl vyzkoušet Thanosovu Rukavici nekonečna a její mocné účinky.

PUBG Mobile se časově omezeným módem inspirovala a představila vlastní verzi. Na pomoc si nevzala záporáka z filmu, respektive komiksu, ale rovnou celou armádu zombií z jiné slavné hry – Resident Evil.

Zpočátku mód Survive Till Dawn působí jako klasická bitva ve stylu battle royale. Letadlo vás vysadí na ostrově spolu s 60 dalšími hráči (standardně jich bývá 100), ovšem brzy si všimnete, že kromě hráčů jsou na ostrově i počítačem ovládání zombíci. Ve dne jsou ještě v pohodě, ale jakmile se setmí, budete se muset pěkně ohánět, abyste přežili. Během půlhodiny se den a noc vystřídají třikrát.

Kromě základních zombíků narazíte také třeba na lickery nebo na tyranta. Zatímco za zabití pěšáků dostáváte náboje, za skoleného bosse jste odměněni silnými zbraněmi a vymakanou výbavou, která vám v boji o přežití přijde vhod.

TIP K tomu, abyste si koupili hru na Google Play, nepotřebujete platební kartu. Pokud „kreditku“ nemáte nebo se ji zdráháte zaregistrovat v online obchodě, můžete si zvolit platbu přes operátora. Nákup aplikace se objeví ve vašem měsíčním vyúčtování!

Musíme říct, že mód Survive Till Dawn je sice fajn zpestřením, ale klasice se nevyrovná. Pokud jste PUBG Mobile už opustili, doporučujeme hru znovu nainstalovat. Zombie mód není jedinou novinkou. Vývojáři hru neustále ladí a rozvíjí prostřednictvím aktualizací.